ahilejs11 3.līmenis
Number of posts : 75 Registration date : 25.03.08
| Tēma: Bee Movie (2007) Par bitem Trešdiena Marts 26, 2008 4:50 am | |
| 14 December 2007 (Latvia)Directors:Steve Hickner, Simon J. Smith Rating: 6.4/10 (11,820 votes) Runtime:USA:90 min Country:USA Saturs: Pabeidzis koledu, bite vārdā Barijs B. Bensons saprot, ka viņa karjerā nākamais un arī vienīgais solis ir medus vākana. Dziļi vīlies par tik vājām nākotnes izredzēm, viņ, būdams dedzīgas dabas, steigus atstāj dzimto stropu un dodas plaajā pasaulē. Drīz vien viņ pārkāpj pirmo biu noteikumu - nerunāt ar cilvēkiem un iepazīstas ar floristi vārdā Vanesa. Pavadot laiku kopā, Berijs neviļus uzzina, ka cilvēki jau gadsimtiem ilgi uzturā lieto biu sūri grūti sarūpēto medu. Berijs saprot, ka viņa dzīves galvenais uzdevums ir cīnīties pret o netaisnību. Pēc Bee Movie noskatīanās es īsti neko jaunu par to nevaru pateikt - tā ir kā kārtējā datoranimētā multene, protams kā visas ļoti pamācoa, un laikam visas filmas garumā pasmaidīju par vienu joku. Nav jau tā, ka filma būtu slikta - bērniem no 7-10 gadiem tā ļoti patiks un arī varbūt liks smieties. Animācija protams ir ļoti laba, balsis ir normālas un visas tehniskās lietas man patīk. Taču ī filma ne uz pusi nav tik laba kā kaut vai tas pats Ratatouille - tā bija daudz smalkāka multene, un ar kvalitatīvākiem jokiem. Tomēr Bee Movie ideja nav slikta - man patīk kā izskatās visi stropi un medus ierīces ir tīri smuki izstrādātas. Tātad, kopumā skatāma multene, bet noteikti nav pelnījusi Golden Globe nomināciju. 6/10 Mr. ..................11 | |
|