Marshalz 1.līmenis
Number of posts : 2 Age : 31 Location : Stende Registration date : 24.03.08
| Tēma: Jackass: Number Two (2006) Pirmdiena Marts 24, 2008 2:14 pm | |
| Directors: Jeff Tremaine Izlaianas datums: 22 Septembris / 2006. gads. Reitings: 8/10 Es ceru, ka man nav tagad jāmocās un jādara neiespējamais, mēģinot jums izstāstīt, kas ir Jackass. Visi tāpat to vismaz ir redzējui un zin, kas tas ir un tas nozīmē, ka jums o pilnīgi trako frīku izdarības vai nu riebjas vai pamatīgi izklaidē. Ja, jums Jackass nepatīk, tad varat tālāk nelasīt, jo mans viedoklis neko nemainīs un vismaz īs filmas sakarā īpai strīdēties nav jēgas. Pai vien esat vainīgi, ka nevarat novērtēt vienu no gada smieklīgākajām filmām. Jackass: Number Two ir uzbūvēts tiei pēc tās paas shēmas kā pirmā filma, proti, tajā nav nekāda sieta, vienkāri pusotras stundas laikā mums ir iespēja novērot Knoxville un co., pilnīgi nesaistītos, supertrakos izgājienus, kuru laikā cilvēka fiziskā un mentālā izturība tiek pārbaudīta līdz pēdējam limitam. Es pat teiktu, ka oreiz viņi triki ir vēl perversāki, vēl pretīgāki un pat vēl bīstamāki. Nesen runāju ar vienu draugu, kur filmu bija redzējis jau kop kāda laika un is pēc filmas noskatīanās man teica, ka Jackassi vairs ne ar ko nevar pārsteigt un ja var, tad kādam filmas laikā ir jāiet bojā. Savādāk nav jēga. Un savā ziņā es tam piekrītu, jo filmas laikā man ne vien nāca smiekli par viņu jociņiem, bet pat palika nelabi (kunģa sula uzgāja augā) kā arī palika patiesi bails par o nabagu dzīvībām. Bet es neslēpu pau faktu, ka filma ir idiotisma kalngals. To, ko viņi dara ajā filmā var izdarīt tikai pilnīgi aptaurēti cilvēki. Bet atķirībā no daudziem citiem komiķiem, kuri izceļās "zem jostas" tipa humoru, viņi zin kā o idiotismu parādīt - un tur slēpjas viņu talants kā arī pierādījums, ka varbūt viņi nav galīgi infantīļi. Dareiz lielie smiekli nāk nevis tāpēc, ka kādam tiek iesists pa galvu vai kāds aizlido pa gaisu. Nē, tas nav pats smieklīgākais. Pats smieklīgākais ir tas kā viņi sagatavo o joku un kā viņi parāda sekas. Ļoti smalki. Un, protams, ir jāatzīst, ka o tipāu lielākais trumpis ir viņu arms - atķirībā no visādiem deģenerātiem ala Dirty Sanchez, Jackass ir savākuies lai sevi pamocīt, bet tajā paā laikā labi pavadīt laiku. Katram ir izteikts raksturs vai kāda interesanta īpaība (izņemot to duriku Bam, bet viņ filmas laikā cie visvairāk - hehe) un tāpēc, vismaz filmas garumā, viņi nekad neapnīk (Man ātri apnika Jackass seriāli, jo lielās dozās to nevar skatīties). Vēl gribēju pieminēt, ka homofobiem o filmu skatīties nevajag, jo daudzos skečos ir jūtams izteiks homoerotisks noskaņojums - es neatceros, ka kādā filmā tik daudz būtu redzēti kaili vīriei, pie tam attiecīgajos tuvplānos. Ko nu ko, bet savus locekļus viņi pamocīt ir gatavi vienmēr. Kā jau esat pamanījui, es izvairījos no ainu aprakstīanas, jo no visas sirds jums iesaku skatīties to filmu neko nezinot. No vienas puses jūs zinat, ko no viņiem sagaidīt, no otras puses nianses ir ļoti negaidītas un neprognozējamas. Bet savādāk, ļoti izklaidējos kino. Jā, es to nosaucu par kino. | |
|